Dita Botërore e Ujit 2020

Dita Botërore e Ujit

Aktivitet tona në shkollat e Mitrovicës janë mjaft të rëndësishme në edukimin e të rinjëve tanë për rëndësinë e ujit!

Me ta biseduam për mënyrat efikase të përdorimit e ruajtjes së ujit. Ne do të vazhdojmë me aktivitete të këtilla të rregullta, për të informuar e vetëdijësuar të gjithë qytetarët për rëndësinë jetike të ujit!

Shënimi i Ditës Botërore të Ujit në Shkollën Fillore “Fazli Greiqevci” në Mitrovicë.

Nxënësit sot u informuan mbi rëndesinë e konsumimit dhe mirëmbajtjes së ujit.

Uji është jetë, ndërsa kursimi i tij mbron natyrën dhe shpëton jetë, njëkohësisht ulë shpenzimet familjare.

Ta kursejmë atë!